stekelige pijn
 • Zie jij er tegen op om op vakantie te gaan, omdat je dan in een ander bed moet slapen en je bang bent dat je alle nachten wakker ligt van de pijn?
 • Is het voor jou niet mogelijk om op een mooie dag spontaan met je gezin te gaan picknicken, omdat dan de volgende dag de pijn in je lichaam drie keer zo erg is? En dat komt helemaal niet uit met alle dingen die je eigenlijk nog moet doen.
 • Blijf je jezelf afvragen waar je pijn door komt? Hebben de artsen niks kunnen vinden en blijf je daardoor piekeren over de oorzaak? Vraag je jezelf geregeld af: ‘waarom heb ìk die klachten?’
 • Zijn er steeds minder mensen die begrip hebben dat jij iedere keer de afspraak afzegt omdat jij de bank niet meer afkomt omdat je lijf zo zeer doet? En zijn er steeds meer vrienden en kennissen waar je niets meer van hoort, omdat jij diegene bent die iedere keer afzegt en zij de moeite niet meer nemen om iets af te spreken?
 • Moet je iedere keer nee zeggen als er ouders worden gevraagd voor een activiteit op school, omdat jij het fysiek niet aan kan? En je kinderen zouden het zo leuk vinden als je een keer mee zou doen.

Hoe zou het voor je zijn als...

…jij gewoon het leven kan leven zoals je dat vroeger voor je zag. Dat je moeiteloos de dag door komt en niet steeds rekening hoeft te houden met de beperkingen die de pijn met zich mee brengt.

…je gewoon erop uit kunt gaan met je gezin zonder dat je vooraf zorgen maakt of er tegen op ziet. Dat je kunt genieten van de uitstapjes en mee kan doen met je kinderen zoals iedere moeder dat kan.

…je je werk weer uit kunt voeren. Zodat je je weer waardevol en nuttig voelt. Het contact met collega’s is er weer en je verdient zelf weer je geld waar je leuke dingen van kunt kopen.

…er duidelijkheid is waar je klachten door komen. Hierdoor ervaar je rust en vertrouwen in je lichaam, waardoor het piekeren stopt en het slapen beter gaat.

…jij weer mee kunt met het schoolreisje van je kinderen en de dag daarna gewoon weer je werk of het huishouden kunt doen.

Dit is mogelijk als je instapt in het traject:

‘De kern van je pijn’ 

Dit traject bestaat uit:

 • 1 doelstellingen sessie
 • 3 sessies van 1½ à 2 uur waarin we samen op zoek gaan naar de oorzaak van je pijnklachten en deze ook oplossen
 • Telefonische nazorg na iedere sessie
 • De sessies kunnen via Skype of bij mij in de praktijkruimte plaats vinden, afhankelijk van jouw voorkeur
Aan het einde van dit traject:
 • Kun je weer leuke dingen ondernemen met je gezin waardoor je vrolijkheid terug komt.
 • Ben jij weer een leuke, actieve moeder en een vrolijke, positieve vrouw.
 • Kunnen afspraken met vriendinnen gewoon doorgaan en is het zelfs mogelijk om spontaan iets te doen.
 • Is het weer mogelijk om je werk en het huishouden met gemak te doen.
 • Heb je vertrouwen in je lichaam waardoor angst en zorgen af zullen nemen.
gelukkige vrouw met kind
De investering voor dit traject, met uiteindelijk een beter leven voor jou en voor je gezin, is  € 395,-.

Nu tijdelijke Pilotprijs van €175 voor de eerste 6 mensen die zich aanmelden!

Het is ook mogelijk om de betaling in termijnen te doen. Dan wordt het 4 x €110,-

Ben je nog niet overtuigd van de waarde van dit traject op jouw leven? Lees dan verder.

Ik ben met Janine in contact gekomen via haar moeder die bij mij op beeldhouw les zit. […] Ik ben haar [Janine’s, red.] examenkandidaat geweest. Wat een ervaring was dat. Bijzonder om gehoord te worden. Nucleus leert je geen truckjes om door het leven te gaan, maar ruimt het echt op.

Ik zal mijn bijzondere ervaring delen. Ik heb erge last van paniekaanvallen in groepen mensen. Mijn goede vriendin overleed en ik wilde kost wat kost naar haar crematie kunnen gaan zonder last te hebben van paniekaanval. Tijdens zo’n aanval ga ik hyperventileren, moet ik om de paar minuten naar het toilet, klamme zweet, duizelig enzovoort. Echt alleen maar aan het overleven.

Na een sessie met Janine via beeldbellen (Janine woont in Limburg en ik in De Heurne) heb ik zonder overlevingsangst met een ontspannen gevoel de crematie van mijn lieve vriendin bij kunnen wonen. Dit is voor mij goud. Dat ik dit heb mee mogen maken.

Dank Janine dat jij mij hebt leren inzien dat ik wel belangrijk ben. Dank je wel dat je mij geholpen hebt met je kennis en wijsheid om mijn leven blijvend te veranderen.

Liefs, Karin Zuijdwijk 

 

Pijn, pijn was de aanzet om een vraag te stellen aan, ja aan wie? Het universum? En ja, dan win je een traject met 3 sessies van de Nucleus methode bij Janine. Blij en dankbaar maar evenzeer ook sceptisch ging ik op pad. Ik trof een warme, rust uitstralende Janine aan die me zonder woorden op mijn gemak stelde.

We begonnen… en door haar concrete vragen en zelf of samen gemaakte doelstellingen werd ik terug gebracht in mijn hart, naar de vele pijnplekken die zich in mijn lijf wel oké voelden. Het werd me al snel duidelijk dat er een rode draad door mijn leven liep en door deze dan samen op een manier te veranderen, kun je het accepteren ofwel met liefde bekijken. Er ontstaat rust… wat mijn hart en lijf nodig hadden.

De laatste sessie in een andere ruimte vanwege een verbouwing, maar het maakte totaal niet uit want het voelde voor mij laagdrempelig en huiselijk. Iets wat ik nodig heb om mijn emoties naar boven te laten borrelen. Deze sessie heeft me het meest daarna door mijn lijf gespeeld en met nadruk zeg ik gespeeld, want het voelde anders, lichter.

Zeker is de pijn niet weg, het werk wat je samen doet is geen paracetamolletje wat je inneemt en hopla, nee dit soort helen en bewustwording heeft tijd nodig. Je gaat anders zien en voelen over dingen die je hebt benoemt en nog veel meer. Hoe dankbaar ben ik hiervoor en voor onze mooie samenwerking die vanzelf ging alsof we nooit iets anders hadden gedaan. Ik wens je véél succes en liefde toe, Janine en tot ziens!

Liefs, Ingrid

Veel gestelde vragen:

Door mijn pijn kost het mij veel moeite om ergens te komen, kunnen de sessies ook bij mij thuis gedaan worden?

Ik weet dat reizen niet altijd makkelijk is als je pijn hebt. De sessies kunnen daarom ook online gedaan worden, gewoon vanuit je eigen huis. Anders vinden de sessies bij mij thuis in Maastricht plaats.

Wordt het vergoed door de zorgverzekering?

Mijn traject wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Je kunt informeren of je werkgever een deel van het traject vergoed. Maar je eigen gezondheid is niet in geld uit te drukken, dat heb je zelf natuurlijk al gemerkt. Het is een eenmalige investering waarmee je je leven weer terug krijgt.

Ben je medisch bevoegd?

Ik mag wel drs. voor mijn naam zetten, maar ik ben geen dokter. Het is dan ook je eigen verantwoordelijkheid dat je eerst bij een arts bent geweest om (ernstige) lichamelijke oorzaken uit te sluiten. Als je nu nog onder behandeling bent bij een arts, hoeft dat dit traject niet in de weg te zitten. Overleg met je arts en eventueel ook met mij is altijd een goed idee.

Ik ben al bij een psycholoog geweest en heb al lange gesprekken gehad. Heeft dit traject dan nog wel zin?

Dit traject heeft dan juist zin, want je bent nog steeds niet van je pijn af anders was je niet op mijn site. Ik werk met de Nucleus Methode waarbij we op zoek gaan naar jouw verhaal achter jouw pijn. Vervolgens geven we een positieve draai aan jouw verhaal in plaats van er eindeloos over te praten. Dit maakt dat het een snelle en zachte methode is en je de sessie altijd verlaat met een positief gevoel.